Opleidingsdag 2022

×

Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: multiupload_filefield_widget. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1181 of /var/aegir/platforms/d7prod/includes/bootstrap.inc).

Opleidingsdag NVMDL, 1 juni 2022
Muntgebouw, Utrecht

Op woensdag 1 juni a.s. vindt de jaarlijkse Opleidingsdag plaats in het Muntgebouw in Utrecht. U kunt zich vanaf heden voor deze geaccrediteerde bijeenkomst – die uiteraard ook toegankelijk is voor niet opleiders – inschrijven. Het voorinschrijvingstarief is geldig tot 1 mei a.s.  

In het programma dit jaar is er aandacht voor NOVUM 1.1 en 2.0 en het terugbrengen van het aantal epa’s. Vanuit het Wilhelmina Kinderziekenhuis vertelt Marije Hennus over het opleidingscurriculum van Kindergeneeskunde, waaruit ideeën zijn ontleend. Belangrijk ander thema dit keer is de arbeidsmarkt. Sprekers zijn een arbeidsmarktdeskundige en meerdere jonge klaren die vertellen over het niet altijd voor de hand liggende carrièrepad dat zij hebben doorlopen.

Inloop, registratie en koffie vanaf 11.00 uur, het programma start om 11.30 uur. Tijdens de lunch is er ruim tijd om bij te praten met collega’s die u mogelijk lang niet hebt gezien.
Wij zien ernaar uit om elkaar als beroepsgroep weer fysiek te kunnen treffen en zien uw inschrijving graag tegemoet!

Namens Concilium MDL,

Prof. dr. Bas Oldenburg en dr. Durk de Vries, MDL-artsen,
organiserend comité UMC Utrecht

Doelgroep
Opleiders en aios MDL, en andere geïnteresseerde MDL-leden

Inschrijven
De personen die zich hadden ingeschreven voor de afgelaste opleidingsdag (online) in december 2021 dienen zich voor deze fysieke edtie opnieuw in te schrijven. 
Leden van de NVMDL ontvingen op 14 februari 2022 de registratielink voor het ledentarief.
Niet-leden kunnen zich via de button aan de rechterkant inschrijven.

Voor vragen omtrent het inschrijven kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoon 023 – 5513016 of congres@mdl.nl

Annuleren 
Kosteloos annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor het evenement, daarna worden de volledige inschrijfkosten in rekening gebracht. Wel is het mogelijk iemand anders in uw plaats te laten deelnemen.


 

Algemene informatie:
Datum:   1 juni 2022
Locatie:  Muntgebouw, Utrecht