Basiscursus abdominale echografie

×

Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: multiupload_filefield_widget. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1181 of /var/aegir/platforms/d7prod/includes/bootstrap.inc).

Vanwege de toenemende belangstelling voor abdominale echografie is door het Concilium van de NVMDL besloten een driedaagse basiscursus aan te bieden. De cursus zal onder auspiciën van de NVMDL verzorgd worden in het Erasmus MC op 25 t/m 27 september 2024 en is bedoeld voor MDL-artsen en aios MDL. De cursus beslaat in totaal 2,5 dag, het programma kunt u via de knop rechts downloaden.

Inschrijving
Leden van de NVMDL ontvingen een persoonlijke registratielink. Er is plaats voor 32 personen, dus wacht niet te lang met registreren. De deelnamekosten voor leden bedragen € 1.200 en zijn inclusief koffie/thee/lunch en een diner op de eerste cursusdag. Ook niet leden zijn van harte welkom en schrijven zich in via de knop rechts op deze pagina.

De cursus wordt geaccrediteerd door de NVMDL en is alleen als volledige driedaagse cursus te volgen. Na afloop ontvangt u per e-mail een bewijs van deelname. 
Als voorafgaande zelfstudie wordt het praktische werkboek van Matthias Hofer 'Ultrasound Teaching Manual' van harte aanbevolen. 

Wij zien uw inschrijving graag voor 1 augustus a.s. tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Dr. R.J. de Knegt
voorzitter onderwijscommissie


 

Algemene informatie
Datum:      25 t/m 27 september 2024
Locatie:     Erasmus MC
Aanvang:  09.00 uur 

Contactgegevens
Secretariaat NVMDL
E. congres@mdl.nl
T. 023 - 5513016