Online event - Digestive Disease Days najaar

×

Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: multiupload_filefield_widget. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1181 of /var/aegir/platforms/d7prod/includes/bootstrap.inc).

Op donderdag 12 november en woensdag 9 december vinden de herhaalsessies plaats van de verschillende webinars  die zijn opgenomen in het kader van de DDD Online, aangeboden ter vervanging van het fysieke congres in Veldhoven. Registreren voor DDD Online betekent dat u zowel de eerder uitgezonden livestream van 9 september, als alle webinars kunt volgen en hieruit een vrije keuze kunt maken. Hiervoor geldt één inschrijvingsbedrag. De online activiteiten zijn voor accreditatie aangeboden.

De webinars bieden een veelzijdig programma, niet alleen vanuit de secties van de NVGE verzorgd, maar ook een NASH-symposium i.s.m. de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie en een E-learning rond acuut leverfalen onder auspiciën van de Nederlandse Vereniging van Maag-Darm-Leverartsen. Voor de verpleegkundigen is een samengestelde webinar beschikbaar met interessante lezingen vanuit de andere webinars.
 

Inschrijvingskosten:

Digestive Disease Days online € 85,00
Digestive Disease Days online - V&VN € 65,00
Ledenkorting NVGE en V&VN MDL € 10,00

 


 

Algemene informatie
Scholingstype: livestream en webinars

Contactgegevens
Secretariaat NVGE
E. congres@nvge.nl
T. 023 - 5513016